top
logo

Ügyfeleink mondták

A Tenforg Bt. munkatársaihoz többéves munkakapcsolat köt.
Rendszeresen segítséget nyújtanak a Szarvas és Vidéke Takarékszövetkezet vezetékes távközlési rendszerének költséghatékony üzemeltetési megoldásának kidolgozásában és megvalósításában.
Bővebben...
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

Oldaltérkép » Hírek » Hírek röviden


Invitel szélesebbre
 
Az Invitel Zrt. szélesebbre tárta piacát az alternatív szolgáltatók előtt.
Még kedvezőbb feltételekkel biztosítja a CPS  ( carrier pre-selection) közvetítőválasztást saját hálózatán, a konkurens szolgáltatók részére.

Közvetítőválasztás

    A vezetékes hírközlési piacon a jelentős piaci erejű szolgáltatók (jelenleg az Invitel Zrt., a Magyar Telekom Nyrt. És a Monortel/UPC Kft. ) részére az elektronikus hírközlésről szóló törvény (EHt.) teszi kötelezővé a közvetítőválasztás lehetőségének biztosítását.

   Ez azt jelenti, hogy Ön egy adott szolgáltatóval áll előfizetői jogviszonyban, ezért a szolgáltatónak havi előfizetési díjat fizet, azonban a hívásait (helyi, belföldi, nemzetközi, internet) – ha az Önnek kedvezőbb – lebonyolíthatja egy (vagy több) másik alternatív szolgáltatón keresztül, és ekkor természetesen a forgalmi vagy percdíjat ez utóbbi szolgáltatónak fizeti. Ne feledje, hogy ehhez mindkét szolgáltatóval egyéni előfizetői szerződést kell kötnie!

   A közvetítőválasztás lehetősége azért került a törvénybe, hogy a forgalmi szolgáltatások piacán Ön több szolgáltató közül választhasson, a nagyobb verseny révén olcsóbb és minőségi szempontból is kedvezőbb szolgáltatáshoz juthasson!

 

Mit is jelent ez?

  Amikor telefonál, egyszerre két szolgáltatást vesz igénybe: a hozzáférési és a forgalmi szolgáltatást. Az adott szolgáltató a hozzáférési szolgáltatással biztosítja, hogy a vezetékes hálózathoz csatlakozhassunk. Ezért Ön havi előfizetési díjat fizet.

 Ha „felemeli a telefont és egy telefonszámot tárcsáz”, vagyis felhív valakit, akkor Ön igénybe veszi, az úgynevezett forgalmi szolgáltatást is. A forgalmi szolgáltatásért Ön, mint a hívó fél, percdíjat fizet.

 

Közvetítő-előválasztás:

   Ebben az esetben nem szükséges négyjegyű előválasztó szám tárcsázása a hívások előtt, mivel az előfizető „az állandó jelleggel” választott szolgáltatón keresztül tud hívást kezdeményezni.

A havi előfizetési díjat itt is a hozzáférési szolgáltatónak, a forgalmi díjakat pedig az igénybe vett közvetítő szolgáltatónak kell fizetnie. A díjakkal kapcsolatban fontos tudnia, hogy bármelyik választott közvetítő szolgáltatónál jelentkező díjhátralék a teljes (mind a hozzáférési, mind a közvetítőszolgáltatóval kötött) előfizetői szerződés megszűnését eredményezheti.

_____________________________________
További részletekért keressen itt.

 

bottom

Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla Themes, hosting. Valid XHTML and CSS.